Trainingsaanbod

We bieden verschillende trainingsprogramma's aan vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen, recent bevallen vrouwen en vrouwen met zwangerschaps gerelateerde klachten. 

Personal training

Heb je een kinderwens, ben je zwanger, recent bevallen of al een tijdje mama maar nog steeds niet zo fit als je zou willen? Dan zijn wij er voor jou. We kijken samen naar wat jouw lichaam nodig heeft en stellen een plan op om te werken aan jouw doelstellingen. We werken aan je mentale en fysieke fitheid middels kracht, stabiliteit, mobiliteit en uithoudingsvermogen. Hierbij worden alle grote spiergroepen behandeld, daarnaast is er extra aandacht voor specifieke spiergroepen als de bekkenbodem en buikspieren. Ook leer je tijdens het sporten waar je op moet letten in het dagelijks leven. Het doel is om zo sterk en fit mogelijk te zijn voor, tijdens en na de zwangerschap. 

De trainingen worden gegeven in onze trainingsstudio. Geen oppas? Geen probleem, je kindje is meer dan welkom. 
Liever samen met een vriendin sporten? Dat kan. Meldt je dan aan voor duo personal training. 

Core restore

Ben jij recent bevallen en wil jij het sporten weer oppakken. Vindt jij het belangrijk de training weer rustig op te bouwen met aandacht voor herstel van de buikspieren, de bekkenbodem, houding en mobiliteit. Dan is de core restore training de eerste stap op weg naar herstel.

In deze cursus komt aan bod:


  • Acht weken lang, een uur per week één op één begeleiding of in een kleine groep
  • In onze trainingsstudio.
  • We beginnen bij de basis, zodat jij vanuit een sterk fundament kunt doorbouwen.
  • We doen een diastase check, buikspier onderzoek en houdingsanalyse.
  • We trainen de buikspieren, bekkenbodem en hebben ook aandacht voor mobiliteit.
  • Hoe kun je sporten weer oppakken na de bevalling en wat moet je weten over je herstel.
  • Wat zijn alarmbellen en veel voorkomende klachten.


Je kunt deelnemen vanaf 5/6 weken bij een vaginale bevalling en vanaf 8-10 weken na een keizersnede. Baby's zijn welkom!

Voorlopig start er helaas geen nieuwe groep. Vanaf medio zomer zal er een nieuwe datum bekend worden gemaakt.

Small group training

De PowerMama training wordt gegeven in onze trainingsstudio en is er voor zwangere vrouwen die zo sterk en fit mogelijk willen blijven tijdens de zwangerschap en moeders die na de bevalling weer willen herstellen. Het is een gemixte groep.

We doen functionele krachttraining in een kleine groep (max 8 deelnemers) met speciale aandacht voor de core, bekkenbodem, ademhaling en houding. Ook komt mobiliteit en ontspanning aan bod. Daarnaast leer je tijdens het sporten waar je op moeten letten in het dagelijks leven. De lessen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor iedereen om mee te doen op haar eigen fitnessniveau. 

Je kunt mee doen aan deze training gedurende de hele zwangerschap. Na de bevalling adviseren we je eerst het core en restore programma te volgen, maar dit is geen vereiste. vanaf 6 weken bij een vaginale bevalling of vanaf 8-10 weken na een keizersnede kun je weer instromen bij de PowerMama training. 

Lestijden:
Dinsdagochtend 9.00-10.00 uur PowerMama
Dinsdagavond 19.00-20.00 uur PowerMama
Dinsdagavond 20.15-21.15 uur HIIT
Donderdagavond 19.00-20.00 uur PowerMama

Bij voldoende animo zullen er op dinsdag en donderdag meer groepslessen bij gaan komen.

het PowerMama programma is bewezen effectief bevonden door kennis centrum sport & bewegen en geaccrediteerd door het ministerie van VWS.

Ja, ik meld me aan

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Schroom niet en neem contact op.